Monday, October 25, 2021

WIJ PASSEN ONS NIET ALLEEN AAN AAN VERANDERING. DE HELE WERELD IS OP HEN AANGEPAST
Alex Writer6:52 AM

Gisteren stond de hele band vol prachtige foto's van schoolkinderen en hun gelukkige ouders, die na zes maanden thuisonderwijs en vakanties de kinderen naar school stuurden. uitgeademd!We besloten om uit te zoeken wat de huidige situatie is met onderwijs in het buitenland, het opstellen van documenten, het verkrijgen van een academisch visum en welke concessies scholen doen, rekening houdend met alle omstandigheden van dit jaar, wendden we ons tot de mede-oprichter van WhyEducation, Tamara Opanasenko.

https://nexica.com/sites/default/files/webform/cv/megan.pdf
https://www.grafton.cz/sites/default/files/2021-10/wilson.pdf
https://www.inqaahe.org/sites/default/files/webform/wilson.pdf
https://www.usbg.gov/sites/default/files/webform/contact/wilson.pdf
http://magnolia-tv.com/sites/default/files/user_files/2021-10/wilson.flvHet onderwijsbureau WhyEducation bestaat 5 jaar en heeft vandaag de dag ongeveer 500 scholen over de hele wereld. Het bureau maakt deel uit van de YANA Group, samen met YANA Luxury Travel & Concierge (26 jaar ervaring op het gebied van luxetoerisme), Yana PROPERTY, YANA Event en MedGlobal.

Tamara Nikolaevna, vertel me alsjeblieft, wat in de huidige situatie de ouders van schoolkinderen het meest bang maakt? Hoe voelt de onderwijsmarkt in het buitenland aan de vooravond van de start van het studiejaar?

- De wereld ademt langzaam uit en trekt frisse lucht de longen in. Grenzen, ambassades gaan open, toerisme komt weer tot leven. Ook de onderwijsmarkt komt weer tot leven. Kinderen krijgen een studentenvisum en gaan in het buitenland studeren. Iemand in de VS, iemand in het VK. Niet zonder opwinding natuurlijk, maar toch worden de plannen uitgevoerd.

Maar voor degenen die zich volgend jaar inschrijven, is het moeilijker. Velen van hen, en managers van WhyEducation vertellen me daar vaak over, begrijpen niet: to be or not to be? Documenten wel of niet indienen? Hier staan ​​tijd, moeite, middelen en hoop op het spel. Toekomstige afgestudeerden en hun ouders zijn als "Ilyam van Murom op het kruispunt". En wie weet, misschien is het makkelijker om naar een Oekraïense universiteit te gaan en dan naar de situatie te kijken. Er zijn niet veel opties, maar ze zijn er wel. Zelf zou ik duizelig worden van onzekerheid.

Vertel me, buitenlandse universiteiten, alle gevolgen van wereldwijde veranderingen begrijpend, concessies doen aan toekomstige studenten?

- Ik, met de informatie die mij bekend is, kan ik het volgende zeggen. Ten eerste financiën. Universiteiten voldoen aan de eisen van aanvragers en staan ​​toe om collegegeld te betalen na ontvangst van een visum, en daarvoor is het beperkt tot een aanbetaling. Bovendien kan de betaling zelf per semester worden betaald.

Er zijn twijfels: wat als de training online wordt overgedragen? Maar op dit moment geven universiteiten training op hun grondgebied, dat wil zeggen in persoon. Ja, je kunt online een semester volgen, maar met deze indeling bespaar je alleen op huisvesting. Het collegegeld verandert niet, maar de gevoelens zelf zijn nog steeds onvergelijkbaar.

Je moet zes maanden tot een jaar voor aanvang van de cursus toelating aanvragen. Op sommige universiteiten start het programma meerdere keren per jaar. Als je bijvoorbeeld vandaag solliciteert, kun je al in januari in de gelederen van studenten komen.

Ik zou graag uw advies willen vragen aan de lezers van Alwaysbusyama, niet alleen als een persoon met veel professionele ervaring, maar ook als een eenvoudig persoon. 2020 verandert ons allemaal heel erg en stelt onze kracht op de proef.

- In feite kunnen familieadviezen en deskundig advies de situatie in onzekere omstandigheden slechts in geringe mate verduidelijken. Eén ding weet ik zeker: in deze omstandigheden is het noodzakelijk om plannen voor de toekomst te blijven maken, in het besef dat niet alleen wij ons aanpassen aan veranderingen, maar de hele wereld zich eraan aanpast. Dit betekent dat we niet alleen staan ​​met onze twijfels en overmacht. Dit is mijn filosofie.
In Category :
About The Blog Essay writing service is an excellent assistant for modern youth. You can find good samples of various custom papers. The specialists of this writing service will take care about high quality, correctness and originality of every paper. Customers can find reasonable and affordable prices on this website.